Problemer med visning af Flash i browsere: Sådan løses det

2017-05-30 08:19:42 UTC

Nogle læsere vil måske opleve problemer ved visning af kataloger og e-aviser i deres browsere, hvis jeres løsning er Flash-baseret. Kataloget åbnes ikke fordi Flash ikke længere fuldstændig supporteres, så det er nødvendigt at konfigurere indstillingerne til altid at tillade Flash.

Denne artikel forklarer, hvordan det gøres i Chrome, Firefox, Safari og Explorer.

Chrome

Indtast "chrome://settings/content" i adresselinjen, sæt flueben ved "Tillad websites at køre Flash" og tryk "Udfør". Det ser sådan ud:

Firefox

Indtast about:addons i adresselinjen (eller klik på "Åbn menu" i øverste højre hjørne og vælg "Tilføjelser"), vælg Plugins og "Aktiver altid":

Safari

Gå til Preferences -> Security. Vælg "Allow Plugins" og derefter Adobe Flash Player. Husk at trykke "Done". Bemærk, at billedet herunder viser trinnet inden Flash er aktiveret; der skal stå "Adobe Flash Player is on"!

Explorer

Klik på Funktioner, og derefter "Administrer tilføjelsesværktøjer". Under "Værktøjslinjer og udvidelser" kan du se, om Flash er aktiveret. Hvis det er deaktiveret, klik på det og tryk Aktiver i nederste højre hjørne.

Det er naturligvis ubelejligt for de ramte læsere at skulle rette i indstillingerne, så vi anbefaler, at I benytter vores HTML5-løsning i stedet. Læs mere her