Problem med tracking ved mange Clickable Ads

2017-04-21 14:01:20 UTC

Et højt antal Clickable Ads på samme side ødelægger tracking. Ikke bare tracking af de klikbare annoncer, men også efterfølgende data. Det er et problem, som er delvist ude af vores hænder, da vi er afhængige af Google Analytics.

Vores løsning er et begrænse trackingen til de første 15 klikbare annoncer per side. Dette betyder, at der kun trackes på de første 15 Clickable Ads, selvom der kan være flere.

Vi tracker data ved hjælp af Google Analytics. Det har mange fordele, men også begrænsninger. En af disse begrænsninger er antallet af hits, der kan trackes. Grænsen er 60 hits og vil give et hit tilbage hvert andet sekund.

Google: For hver trackinginstans på en enhed starter hver app-forekomst med 60 hits, der genopfyldes med en hastighed på 1 hit hvert andet sekund. Dette gælder alle hits undtaget e-handel (vare eller transaktion)

Vi anbefaler at du har dette i baghovedet, når du tilføjer Clickable Ads til jeres udgave. Det er muligt at have et stort antal klikbare annoncer, men kun de første 15 på en side vil blive tracket og det kan muligvis ødelægge den efterfølgende data. Begrænsningen på 15 annoncer løser ikke problemet fuldstændigt, da det stadig er muligt at ødelægge tracking hvis der er mange sider med Clickable Ads. For eksempel vil 4 sider i træk med 15 klikbare annoncer overskride begrænsningen på 60 hits og intet vil blive tracket før grænsen er under 60.