Guide til manuelt upload

2017-09-01 08:14:53 UTC

Denne guide viser dig, hvordan du kan uploade kataloger og publikationer manuelt i Visiolink Publishing Hub.

Når du uploader manuelt, kan du angive frigivelses- og sluttidspunkt, du kan definere rækkefølgen af sider ved at trække og slippe siderne, du kan redigere, hvor der skal være sektioner og du kan slette kataloget. Hvordan alt dette gøres, beskrives herunder:

Manual upload

Inden du starter, skal du sikre dig at du er på det øverste niveau i jeres organisation. Derefter vælger du UPLOAD.

Du vil så se det nedenstående vindue.

Indtast navnet på kataloget og vælg en mappe (folder), som det skal uploades i. Vær sikker på, at du vælger den korrekte folder.

Hvis du ønsker at specificere en start- og/eller slutdato, kan du gøre det her. Hvis ikke du indtaster noget, bliver starttidspunktet med det samme og sluttidspunktet bliver om 50 år.

Derefter vælger du NEXT.

I det næste vindue uploader du dine filer.

Du kan vælge CHOOSE A FILE for at åbne et vindue, hvor du kan vælge de filer, du ønsker at uploade. Det kan være enkeltsider eller filer indeholdende flere sider, men siderne skal være i PDF format.

Du har også mulighed for at vælge flere filer på samme tid som vist herunder, eller du kan trække og slippe filer til den stiplede firkant.

Når filer er blevet tilføjet, vil det se ud som i billedet herunder (i dette tilfælde er filerne navngivet "Page X"). Du kan trække og slippe filerne for at ændre rækkefølgen; hvis du for eksempel vil have side 3 før side 2, trækker du den simpelthen bare derhen.

Når du er tilfreds, vælger du NEXT.

Du vil så se dette bekræftelsesvindue med alle relevante oplysninger.

Hvis du ønsker at gå tilbage og ændre noget, kan du navigere tilbage og vælge nogle af de tidligere trin (PUBLICATION DETAILS eller UPLOAD) i toppen.

Hvis du er tilfreds med kataloget, trykker du START PROCESSING.

Status på publikationen

Du vil derefter blive omdirigeret til Publication Overview.

Der vil være en besked i toppen med en status på uploadet.

Hvis den står i kø for at blive processeret, får du følgende besked:

Når publikationen er færdiggenereret, vil du kunne se den i oversigten.

Her har du et overblik over kataloget og mulighed for at redigere, vise eller slette det.

Sletning siger nok sig selv - du vil dog få en bekræftelse på, at du er ved at slette en udgave.

Edit publication

Når du vælger EDIT PUBLICATION har du mulighed for at redigere navnet, start- og sluttidspunkt, samt redigere sektioner. If you select EDIT PUBLICATION you will get the option to edit the publication name, start and end date, as well as edit sections.

Du kan ikke tilføje, fjerne eller flytte om på sider her, da filerne allerede er blevet processeret. Hvis du ønsker at redigere specifikke sider i udgaven, er du nødt til at slette publikationen og uploade den igen.

Når du er færdig, vælger du APPLY.

For at redigere sektioner skal du blot markere, hvor du ønsker, at sektioner skal opdele publikationen. Hvis du ombestemmer dig og ønsker, at sektioner bliver føjet sammen igen, vælger du blot "Join Sections".Editing sections is as easy as to click where you want sections to divide. If you change your mind and want to join sections, select JOIN SECTIONS.

Når du er færdig, trykker du APPLY.

Show publication

Når du vælger SHOW PUBLICATION åbnes udgaven i vores Desktop Web Reader, hvor du kan sikre dig, at alt ser ud som det skal. Hvis det ikke gør, kan du gå tilbage og redigere kataloget.