Visiolink fjerner adgangen til forældet backend

2017-04-21 13:03:38 UTC

Visiolink har introduceret Publishing Hub som det det nye administrationssystem for vores kunder. Det betyder, at support af den gamle backend ophører 2. januar 2018, og fra denne dag af har du ikke længere adgang. Kontakt Customer Care for at flytte til Visiolink Publishing Hub med det samme.

Hvad er Publishing Hub?

Visiolink Publishing Hub er et administrationsinterface for vores kunder. I Publishing Hub er udgaver organiseret, så de giver dig det bedst mulige overblik over jeres indhold. Vi har designet Publishing Hub for at gøre det nemt at nå dit mål, uanset om det er at tjekke om jeres udgaver er live, at booke interstitials, sende push-beskeder eller genkøre udgaver. Vi har især fokuseret på at gøre det nemmere at administrere flere titler, og på at gøre det nemmere at få den rette support på det rigtige tidspunkt.

Hvorfor lukker I ned for den gamle backend?

Den gamle backend blev bygget for mere end 10 år siden, da vores kunder havde andre behov end de har nu. Siden da er mange nye funktioner blevet tilføjet til interfacet, hvilket gør det svært for vores kunder at håndtere og navigere i, og ønsket om et moderne og fleksibelt system, som er let at benytte, er blevet mere og mere tydeligt. Da systemet er et dagligt arbejdsredskab for mange af vores kunder, ønsker vi at tilbyde dem en gnidningsløs oplevelse, så arbejdet kan udføres mere effektivt.