Problemer med udskrivning af artikler i IE11: Sådan løses det

2017-06-23 10:47:59 UTC

Siden en update af Internet Explorer fra 13. Juni 2017 er der problemer med at udskrive artikler fra Article View; man får kun en blank side. I andre browsere er det ikke et problem.

Microsoft er klar over fejlen: https://support.microsoft.com/en-us/help/4032782/a-blank-page-or-404-error-prints-when-you-try-to-print-a-frame-in-inte

Det kan løses ved at installere denne opdatering: https://www.catalog.update.microsoft.com/search.aspx?q=KB4032782

Det er naturligvis ubelejligt, at man er nødt til aktivt at hente en opdatering, men vi regner med at problemet bliver løst ved næste opdatering fra Microsoft.