Hvordan vil iOS 11 påvirke jeres apps hos Visiolink?

2017-09-12 12:10:54 UTC

Der er launch event for iPhone 8 programsat til d. 12. september, og det rygtes, at iOS 11 i den forbindelse kan blive frigivet så tidligt som 13. september 2017. Med det nye operativsystem følger der nye features og funktioner, men de kan også påvirke funktionaliteten i live apps. Vores udviklere og QA-team har arbejdet hårdt med betaversionerne af iOS 11 for at teste, hvordan den påvirker jeres apps, og indtil videre er der kun fundet én ting, der skal fixes:

• Deling af artikler til sociale medier fungerer ikke

Apple har med iOS 11 fjernet support for systemintegration til Facebook og Twitter, og dermed sidestillet dem med andre tredjeparts apps. På grund af den ændring er det nødvendigt med et kompatibilitetsfix for alle Visiolink-apps, der har featuren Social Sharing.

Kompatibilitetsopgradering anbefales for apps med Social Sharing

Selvom det er en mindre fejl, anbefaler Visiolink at opgradere for sikre fuld kompatibilitet med iOS 11, hvis jeres app har Social Sharing. Hvis fremadkompatibilitet er inkluderet i jeres kontrakt, vil Visiolink opgradere jeres app i løbet af de kommende måneder og tage kontakt til jer, når den nye version er klar til at gå live. I behøver i så fald ikke gøre noget. Hvis I allerede har booket et projekt ind, vil Visiolink sikre kompatibilitet med iOS 11 inden den aftalte submit date. Hvis jeres kontrakt ikke inkluderer fremadkompatibilitet, kontakter vi jer med en pris og tidsramme for opgraderingen.

Hvis der skulle være spørgsmål eller problemer, er Customer Care klar til at hjælpe på support@visiolink.com