Downloadstørrelse

2017-10-10 08:29:58 UTC

En af de hyppigste henvendelser vi får fra slutbrugere, drejer sig om at reducere downloadstørrelsen af aviser. Det sker af flere grunde: For ikke at bruge så meget data, for at reducere downloadtiden og for ikke at bruge så meget plads på devicet. Det er altsammen gode argumenter.

Aviser og magasiner i en Visiolink-app er nødt til at have en vis størrelse for at have en kvalitet, som vi vil være bekendt, men på samme tid ønsker vi også at leve op til læsernes ønsker.

Vores nuværende løsning består af to handlinger:

• Ved det første download hentes billeder i medium størrelse i stedet for stor. Dette reducerer downloadstørrelsen med omkring 50%. Billedet downloades så i et stort format, når den specifikke side / den specifikke artikel åbnes.
  • I Mobile Edition er der mindre fokus på Authentic-visningen (hvor e-avisen er en 1:1 gengivelse af den trykte avis) og det er nu muligt at læse alle artikler uden at skulle downloade selve avisen. Kun xml og billeder downloades, og det giver en databesparelse

Dette burde mærkbart reducere downloadstørrelsen og forbedre brugeroplevelsen, uden at det reducerer produktets kvalitet.

Det er live fra og med Android 2.17.06 og iOS 3.17.10 (News Modules).