Guide til tilføjelse af en ny ejendom og en ny visning til en eksisterende Google Analytics-konto

2017-08-14 09:47:12 UTC

Hvis I allerede har en Google Analytics-konto for at spore data på jeres website, er det nødvendigt at tilføje en ny og tom ejendom (property) til den konto. Dette er for at sikre, at Google Analytics kun rapporterer data fra jeres Visiolink-produkt(er). Derudover skal Visiolink tilføjes som bruger af kontoen og en ny visning bør oprettes. Sådan gøres det: