Guide til interstitials (basis)

2016-11-08 15:30:14 UTC

Fra Visiolinks backend kan du tilføje interstitials. Interstitials er fuldsideannoncer, som vises mellem publikationens sider på smartphones og tablets. Denne guide viser, hvordan man konfigurerer interstitials fra Visiolinks backend.

Først logger du ind på Visiolinks backend på www.admin.e-pages.dk

Når du er logget ind på din konto, klikker du på fanebladet 'Device', hvorefter følgende skærmbillede er synligt:

1. Giv din annonce et letgenkendeligt navn.
  2. Tryk på 'Vælg fil' og vælg en annonce fra din computer. Accepterede formater er .jpeg og .png
  3. Definer et link, som annoncen skal viderestille til, når der klikkes på den.
  4. Vælg, om annoncen er til smartphone eller til tablet.
  5. Vælg det tidsinterval, som annoncen skal være aktiv i.

Når alting er blevet defineret efter ovenstående retningslinjer, trykker du på 'Tilføj'. Annoncen vil så være klar på det valgte tidspunkt. Det er muligt at redigere annonceindstillingen ved at trykke på blyanten og at slette den ved at trykke på det røde kryds.