Guide til kvalitetssikring med Hold & Release

2016-11-08 10:33:27 UTC

Med Hold & Release har du mulighed at kvalitetssikre publikationen og tjekke indholdet på alle tilgængelige platforme inden publikationen frigives til læserne. Hvis det er nødvendigt, kan publikationen genprocesseres flere gange. Du skal blot levere nye sider til Visiolinks ftp, og avisen vil automatisk blive genprocesseret. Publikationen bliver sat i bero og bliver automatisk frigivet på det aftalte tidspunkt.

Hold & Release er muligt på: iOS, Android, fra Windows 8 Tablet, fra Windows phone 8, Web

Tidlig adgang til publikationen på web:

1. Log ind på admin.e-pages.dk med dit normale brugernavn og password
  2. Klik på "Kataloger"
  3. Klik på mappen "Epaper"
  4. Klik på Vis og avisen åbnes i webview

Tidlig adgang til publikationen på device

1. Åbn appen
  2. Log ind med dine Hold & Release brugeroplysninger
  3. Publikationen vil være synlig i cover flow for de brugere, der er logget ind med Hold & Release oplysningerne
  4. Publikationen vil være synlig for læserne på det aftalte tidspunkt for automatisk frigivelse.

Sådan frigives publikationen manuelt

Hvis du ønsker at udgive din publikation inden det aftalte tidspunkt for automatisk frigivelse, kan du frigive publikationen manuelt.

1. Gå ind på http://admin.e-pages.dk/access.html og log ind på Visiolinks system
  2. Vælg fanebladet Kataloger og udvid den mappen, hvor dine publikationer gemmes
  3. Tryk 'Ret' (blyantikonet) på den nyeste publikation
  4. Tryk 'Release' for at lade publikationen gå live