Guide til håndtering af automatisk fornybare abonnementer på iOS

2016-11-23 08:36:04 UTC

Abonnementer, som fornyes automatisk, håndteres fra din personlige iTunes-konto på din iPad/iPhone. Brug ikonet for Settings/Indstillinger på dit device.

1. Gå til menuen Indstillinger på din iPad/iPhone

1.a: Gå til Settings/indstillinger -> Store -> Klik på “Apple ID: Your_Email”

(Hvis du ikke er logget ind, trykker du "Sign in"/"Log ind", og logger ind med din iTunes-konto)

1.b: Klik på “View Apple ID”

2.  Administrer abonnementet

Find “Subscriptions”/"Abonnementer" -> Klik “Manage”/"Administrer"

Aktiver/deaktiver abonnement