Guide til test af in-app køb (iOS)

2016-11-23 08:32:11 UTC

Denne artikel viser dig trinene, når du skal teste in-app køb i din iOS-app:

• Først skaber du en testbruger til at teste in-app køb i sandbox.
  • Log ud af din iTunes-konto på testdevicet: Inden du kan teste din app, er du nødt til at logge ud af din normale iTunes-konto. iOS inkluderer en Store-kategori under Settings. For at logge ud af din iTunes-konto går du ud af programmet, åbner Settings og klikker på ikonet for Store. Log ud af den nuværende aktive konto.
  • Vigtigt: Log ikke ind med din testkonto i Settings.
  • Start din applikation: Når du har logget ud af din konto, går du ud af Settings og starter din applikation. Når du foretager køb i din apps Store, bliver du af Store Kit bedt om at bekræfte transaktionen. Log ind med din testkonto for at godkende betalingen. Der sker ingen pengeoverførsel, men transaktionen bliver gennemført som om en betaling er gået igennem. Test alle in-app køb og vær sikker på, at du tester enkeltudgaver inden du tester abonnement.