Guide til test af in-app køb (Android)

2016-11-23 08:34:09 UTC

Denne artikel forklarer dig trinene, når der skal testes in-app køb til Android:

• Sørg for at din Google-konto er tilføjet som test-konto i indstillingerne til din Developer-konto
  • Log ind på market.android.com/publish
  • Klik på settings, "Accont Details"
  • Tilføj e-mailadresser i feltet "License testing"
  • For at teste køb i en ny version af en eksisterende app, skal du uploade den nye version til Google Play som udkast (draft) inden du begynder på testen
  • Test alle in-app køb, og  husk at teste enkeltudgaver inden du tester køb af abonnement