Guide til løsning: PDF-version kan ikke downloades

2016-11-08 13:29:09 UTC

Denne guide viser dig fremgangsmåden, når der skal genereres en ny PDF-fil fordi avisen ikke kan downloades som PDF i jeres webløsning.

PDF’en bliver beskadiget hvis det første PDF-download af en bestemt udgave ikke bliver komplet gennemført og downloadet derfor bliver afbrudt inden det er afsluttet.

Det første trin er at logge ind på jeres konto og vælge fanebladet 'kataloger' og trykke på ’rediger’ (blyanten) på den specifikke publikation. Du vil så se nedenstående vindue, hvor du skal trykke ’slet fuld pdf’ (det røde kryds) og så vende tilbage til din e-paper og loade en ny komplet PDF-version.

Bemærk: Vær venligst tålmodig med downloadet og afbryd ikke processen før avisen er helt downloadet, da den nye PDF ellers vil blive beskadiget.