Guide til styling af digitale publikationer

2016-11-08 13:34:07 UTC

Denne guide vil gennemgå de forskellige trin til styling af din publikation.

1) Log ind på admin.e-pages.dk

2) Vælg fanebladet 'Skabeloner'/'Templates'

3) Klik rediger på defaultskabelonen og få et overblik over redigerbare faneblade.

4) Skift sidefarve og vælg Google-optimering under fanen 'Side'.

5) I fanebladet 'Tekst' kan man redigere infoteksten, som forklarer hvordan man navigerer i publikationen. Vi anbefaler at man retter i kildekoden.

6) Vælg, hvilke ikoner der skal vises i læsevinduet under fanebladet Ikoner. Ikonerne repræsenterer plug-ins (valgfri tilføjelser) til læsevinduet. Mange plug-ins har et avanceret setup. Klik på blyanten for yderligere informationer.

Bemærk venligst at "Del" kun er for gratis publikationer. Hvis du ønsker at tilføje deling på sociale medier til en betalingspublikation, bedes du kontakte din projektmanager eller Key Account Manager for flere oplysninger.

7) Skift website url, titel og indsæt logo med transparent baggrund (PNG + H 34 pixels kræves) under fanen Layout. Du kan også ændre farven på menulinjerne ('top grafik' og 'bund grafik').

8) Under fanebladet Indstillinger kan du justere navigering og zoomniveau i publikationen. Du kan også definere, hvor mange sider af avisen en læser må udskrive, og du kan tillade PDF-download som fallback. Dette er relevant for læsere, som ikke har aktiveret javascript eller som ikke har Flash-Player installeret som plugin.

Se venligst Visiolinks anbefalinger for setup af zoom her:

Vi håber, at denne guide vil hjælpe dig med at navigere i fanerne til styling af din publikation. Hvis noget er uklart, bedes du kontakte support@visiolink.com. Vi vil med glæde hjælpe!