Guide til oprettelse af en iOS Developer Account

2016-11-25 11:53:29 UTC

Det kræver noget indledende arbejde at begynde et projekt med iOS apps, da man skal etablere og opsætte en Apple udviklerkonto (Apple Developer Account), købe iOS Developer Program og derudover invitere Visiolink som medudvikler på kontoen.

Gå ind på https://developer.apple.com/programs/register/ for at oprette din Apple Developer Account.

Det kan tage et stykke tid at etablere udviklerkontoen og melde sig ind i iOS Developer Program (ikke Enterprise Developer Programme), da Apple skal validere al information inden de accepterer nye udviklere i deres iOS Developer Program. Det er derfor vigtigt, at denne process påbegyndes så tidligt som muligt, for ikke at forsinke tidsplanen for projektimplementeringen.

Apple Developer Account

Når du er blevet tildelt en Apple Developer Account, er der også mulighed for adgang til iTunes Connect. Fra udviklerkontoen og iTunes Connect er der nogle få ting, der skal ordnes af dig:

1. Køb af iOS Developer Program for at tilmelde sig programmet (99 US$ om året)
  2. Log ind med Master Logind på iTunes Connect:
    a) Anmod om kontrakt for “iOS Paid Applications” under “Contracts, Tax, and Banking”
    b) Anmod om kontrakt for “iOS Free Applications” under “Contracts, Tax, and Banking”
    c) Udfyld bankoplysninger under “Contracts, Tax, and Banking”

D-U-N-S Nummer

Hvis du bliver bedt om at oplyse dit firmas D-U-N-S-nummer (Data Universal Numbering System, et internationalt identifikationsnummer), skal du registreres i i D&B's database, som administrerer D-U-N-S-numre. Kontakt din lokale D&B afdeling, hvis du har spørgsmål.