Guide til oprettelse af certifikat til signering af apps (iOS)

2016-11-25 12:07:52 UTC

Et rodnøglecenter (certificate authority) benyttes til at signere apps med den korrekte kodesignatur. Dette er essentielt, når Visiolink signerer apps under testning og for at kunne skabe apps, der kan distribueres.

1. Åbn Keychain i mappen Application/Utilities

2. Fra menuen i Keychain vælges: Request a Certificate From a Certificate Authority ...

3. Indtast oplysninger: email, navn og email. Vælg "save to disk". Det anbefales at bruge firmanavnet i Common Name.

4. Gem signeringsanmodningen "CertificateSigningRequest.certSigningRequest". Tilføj venligst firmanavnet på følgende måde: <firmanavn>_CertificateSigningRequest.certSigningRequest

5. I Keychain vælger du "Keys" og finder den skabte autorisering. Højreklik og eksporter den.

6. Gem til disc som en Personal Information Exchange (.p12). Tilføj firmanavnet forrest. Vælg et password til at beskytte identiteten.

7. Du er nu i besiddelse af to filer. Begge skal bruges af Visiolink!

• CertificateSigningRequest.certSigningRequest    - bruges til at anfordre et certifikat på http://developer.apple.com
  • Certificates.p12      - bruges til at kodesignere app