Guide til oprettelse af en Google Developer Account

2016-11-25 11:58:15 UTC

Oprettelsen af en Google Play Developer Console konto er det første skridt, der skal tages, når en Android app skal udvikles.

Registrering

Følg Googles instruktioner om registrering som udvikler her:
https://support.google.com/googleplay/android-developer/answer/113468

Når du har gennemført trinene i "Registering as a Developer" er din konto klar.

Inviter Visiolink

Det næste trin er at invitere Visiolink til kontoen. Det gøres ved at vælge menuen "Settings->User accounts & rights" efterfulgt af "Invite new user".

E-mailadressen som du skal invitere, har følgende navn: <your-customer-prefix>_dev@visiolink.com. Præfikset <your-customer-prefix> vil blive oplyst som en del af kick-off.

Testkontoer

Du kan nu tilføje Gmail-kontoer, som skal bruges til teste in-app køb, i feltet "Gmail accounts with testing access" under "Settings->Account details".

Enhver brugerkonto kan vælges som testkonto, og enhver bruger af en testkonto kan lave testkøb med alle tilgængelige betalingsmetoder (selvom der ikke kræves gebyr for betalingsmetoden).

Merchant account

Det sidste skridt er at skabe en merchant account. I bunden af siden "Account details" trykker du "Go to Merchant account".

Et ny vindue/faneblad vil blive åbnet og der vælger du fanen "Settings". Udfyld profilen og derefter siderne "Financials" og "Tax setupup".

For mere detaljeret information bedes du læse her:
https://support.google.com/googleplay/android-developer/answer/3502576