How-to: Create an iOS Developer Account - Tilføjelse til danske kunder

2016-11-25 12:19:13 UTC

I nogle tilfælde henvender Apple sig undervejs i behandlingen af ansøgningen om oprettelse af en Developer Account og kræver dokumentation for, at virksomhedsoplysningerne indtastet i formularen er korrekte. I dette tilfælde skal der fremlægges dokumentation fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i form af et selskabscertifikat eller et CVR-certifikat på engelsk. Dette kan bestilles på www.cvr.dk og koster 500 DKK.

Hvis din virksom hed er et A/S, et K/S eller et ApS, skal du bestille et selskabscertifikat:

1. Søg efter din egen virksomhed, find punktet "Andre produkter" i højre side.
  2. Følg linket og bestil "Selskabscertifikat m. oblat".
  3. Husk at markere boksen "Check for english version".
  4. Certifikatet bliver sendt med posten og kan herefter faxes eller sendes med post til Apple.

Hvis din virksomhed er et I/S, en enkeltmandsvirksomhed eller en forening, skal du bestille et CVR-certifikat:

1. Gå ind på www.cvr.dk.
  2. Følg linket "kontakt" nederst på midten af siden. (Se nedenfor).
  3. Følg linket "kontaktformular".
  4. Klik på feltet "Køb af firmaoplysninger".
  5. Klik på feltet "Andre spørgsmål".
  6. Klik "Skriv til os". Her skal du sende en besked med anmodning om et CVR-certifikat på engelsk.
  7. Certifikatet bliver sendt med posten og kan herefter faxes eller sendes med post til Apple.