Guide til setup af filflowet (introduktion)

2016-11-08 10:22:32 UTC

Forstå, hvordan Visiolinks servere importerer filer fra jeres system.
Alt, hvad I behøver at vide, for at begynde at processere publikationer til apps og web.

Den grundlæggende opsætning

1. Kunden sender PDF- (og XML-) filer til Visiolinks FTP (nærmere informationer udleveres ved projektets kickoff).
  2. På et aftalt tidspunkt begynder Visiolinks system at kigge efter filer på FTP (f.eks. kl 03).
  3. Hvis alle filer er kommet på plads på FTP, vil systemet begynde at processere filerne til web og device.
    • Processeringsloggen kan ses på e-pages admin under fanebladet cron (informationer dertil udleveres ved projektets kickoff)
    • Hvis der mangler PDF-filer på FTP'en (flere manglende sider end der accepteres af den aftalte sidetolerance), venter systemet i 10 minutter og tjekker så igen. Trin 3 gentages indtil enten A) udgaven er blevet processeret eller B) datoen skifter og et nyt sæt filer forventes.
  4. Når Visiolink har afsluttet processeringen, vil udgaven være klar på Visiolinks servere til web (og apps).

Opsætning af automatisk processering

For sætte automatisk processering op, er der nogle få trin der skal aftales og koordineres.

1. Visiolink oplyser om adgang til e-pages admin og logind til FTP.
  2. Kunden sætter op til upload af filer til FTP.
  3. Visiolink sætter et processeringssystem op, der skal matche kundens filnavnigivning.
    • Navngivning af kundefiler: Visiolinks processeringssystem benytter filnavnene, når der søges efter filer, der skal processeres. Derfor skal der f.eks. oplyses om dato, så det angiver datoen for processering og for udgivelse, samt et tal der angiver sidetallet. PDF-filnavnet skal som minimum indeholde dato (dag, måned, år), sidetal # og eventuelt sektion #, version #, zone/område og udgave. Visiolink skal oplyses, hvis der sker ændringer til de aftalte navngivningsregler af kunders PDF-filer.
    • PDF-output til Visiolinks FTP: En PDF for hver enkelt side.
  4. Sidetolerance: Hvor mange PDF-filer kan tillades at mangle, inden Visiolinks processeringssystem begynder at processere? Page-tolerance = 0 anbefales for opsætninger, der inkluderer processering til apps, da avisudgaven downloades af brugeren og gemmes på devicet.
  5. Tidspunkt for start-up: Tidspunktet på døgnet, hvor processeringssystemet begynder at søge efter filer (alternativt kan en triggerfil bruges til at starte processeringen på et tidligere tidspunkt end udgivelsesdatoen).

Hvis processeringen fejler

I nogle tilfælde fejler processeringen, hvilket normalt skyldes manglende levering af materiale til Visiolink, manglende sider eller fejl i filnavngivningen. Hvis I har brug for assistance, er Visiolinks supportteam klar til hjælpe døgnet rundt. Udover 24/7 support, tilbyder Visiolink overvågning af de enkelte aviser. Med Publication Availability Watchovervåger Visiolinks team processeringen af jeres aviser døgnet rundt og kontakter jer pr. telefon hvis avisen ikke er tilgængelig på det forventede udgivelsestidspunkt. Publication Availability Watch indgår i 24/7 Premium. Kontakt Customer Care for yderligere informationer.