Guide: Sådan frigives publikationen tidligt til digitale platforme (XML-trigger)

2016-11-08 10:28:28 UTC

Denne artikel viser dig, hvilke trin der skal følges for at frigive avisen til digitale platforme natten inden den trykte version når ud til kunderne.

• Først og fremmest er det meget vigtigt at sikre, at alle PDF-filer og XML-artikelfiler er blevet leveret til Visiolinks FTP-server.
  • Efter at have sikret at alt materiale er blevet leveret, skal du sende en XML-fil, som trigger processeringen af avisen i Visiolinks system. Det er tidspunktet af leveringen af XML-triggerfilen, som afgør, hvornår publikationen går live. Afhængigt af publikationens omfang og servertrafikken tager det som regel omkring 15 minutter fra modtagelsen af triggerfilen til publikationen er live på alle platforme.
  • Visiolink anbefaler, at du kun har én aktiv XML-trigger på din FTP, og at filnavnet ikke ændres. Eksempel for avisen Local News med præfikset localnews”: localnews_trigger.xml
  • Indsæt ikke datoer i filnavnet, men skift datoer i selve filen.
  • XML-triggerfilen skal indeholde følgende tre oplysninger:
  1. Pdfdate: Dato, som der henvises til i PDF'en
  2. Releasedate: Dato, som der henvises til i PDF'en
  3. Releaseversion:  Denne skal sættes til 1. Hvis du ønsker at reprocessere publikationen - for eksempel for at levere en ny forside - skal du levere en ny XML-triggerfil, hvor tallet, der angiver Releaseversion er højere end i den foregående fil.

XML-triggerfilen vil se sådan ud:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<data>
     <pdfdate>31.12.13</pdfdate>
     <releasedate>31.12.13</releasedate>
     <releaseversion>2</releaseversion>
</data>

Bemærk: 31.12.13 er dag, måned, år

VIGTIGT:

• Hvis du ønsker at slette en publikation, er det vigtigt også at slette den tilhørende XML-trigger fra FTP'en. Du kan slette en publikation på admin.e-pages.dk --> Katalog --> Vælg publikationen og tryk Slet (det røde kryds)
  • Tjek venligst at du ikke leverer en XML-trigger uden tilsvarende PDF-filer.
  • Tjek venligst om jeres validering supporterer Early Release. Kontakt Customer Care på support@visiolink.com for flere informationer.