Guide til reprocessering af publikationer med XML-trigger

2016-11-08 10:29:58 UTC
Denne artikel viser dig fremgangsmåden, når din publikation skal processeres eller reprocesseres med XML-trigger, f. eks. hvis du skal levere en ny forside, manglende sider eller nye XML-filer.

Først og fremmest er det meget vigtigt, at hele sættet af PDF-filer og alle artikel-XML-filer bliver genleveret til Visiolinks FTP-server.
  • Efter at have sikret at alt materiale er blevet leveret, skal du sende en XML-fil, som trigger processeringen af avisen i Visiolinks system.
  • XML-triggerfilen skal indeholde følgende tre informationer:
  1. Pdfdate: Dato, som der henvises til i PDF'en
  2. Releasedate: Dato, som der henvises til i PDF'en
  3. Releaseversion:  Denne er normalt sat til 1, men hvis du ønsker at reprocessere publikationen - for eksempel for at levere en ny forside - skal du levere en ny XML-triggerfil, hvor tallet, der angiver Releaseversion er højere tal end i den foregående.

XML-triggerfilen vil se sådan ud:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<data>
     <pdfdate>31.12.13</pdfdate>
     <releasedate>31.12.13</releasedate>
     <releaseversion>2</releaseversion>
</data>

Bemærk: 31.12.13 er dag, måned, år

• Genindsend nu XML-triggeren til FTP, og processeringen af publikationen vil straks begynde.

VIGTIGT:

• Hvis du ønsker at slette en publikation, er det vigtigt også at slette den tilhørende XML-trigger fra FTP'en. Du kan slette en publikation på admin.e-pages.dk --> Katalog --> Vælg publikationen og tryk Slet (det røde kryds)
  • Tjek venligst at du ikke leverer en XML-trigger uden tilsvarende PDF-filer.
  • Tjek venligst om jeres validering supporterer Early Release. Kontakt Customer Care på support@visiolink.com for flere informationer.