FAQ: Spørgsmål fra læsere til kundeservicemedarbejdere

2016-11-25 13:41:45 UTC

Hos Visiolink ønsker vi at give den bedst mulige støtte til vores kolleger i andre kundeserviceteams. Derfor har vi sammensat en liste over hyppige spørgsmål fra læsere og slutbrugere. Mangler din yndlings-FAQ? Skriv en kommentar, så vi kan føje den til listen.

HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL

Min publikation er begyndt at downloade, men når jeg trykker på "My magazines"/"My newspaper", kan jeg se, at den er stoppet ved 12 Mb.

-      Din tablet/mobil har muligvis mistet internetforbindelsen. Tjek dit device for at sikre, at der stadig er en netværksforbindelse. Gå derefter ind i app'en igen og tryk "My magazines"/"My newspapers". Tryk og hold på publikationen indtil den downloader igen. Hvis dette ikke virker, kan du prøve at slette publikationen og downloade den igen. Når først du har betalt for den én gang, skal du ikke betale igen.

Selvom jeg har logget ind med mit abonnementsnummer, sender appen en notifikation om, at det ikke er lykkedes at logge ind.

-          Forsøg at få adgang til publikationen igen. Tryk på ikonet, indtast omhyggeligt dit abonnementsnummer og tryk "log ind".  Hvis du stadig ikke kan logge ind, kan du få hjælp ved at trykke på linket til FAQ-siden beskrevet i "fejlmelding".

Publikationen fryser, når jeg bladrer sider

-          Vent til publikationen er helt downloadet. Mens magasinet eller avisen downloades, bruger den din tablets/mobils hukommelse og processor, hvilket kan resultere i, at applikationen fryser.

Hvorfor kan jeg ikke finde ældre udgaver af magasinet/avisen?

-          For at optimere en apps ydelsesevne og forbedre læsevenligheden på startsiden, viser vi kun de seneste 14 udgaver. Hvis du har downloadet et magasin, vil det dog blive i mappen "My magazine"/"My newspaper" indtil du sletter det.

Jeg er kommet til at slette et magasin som jeg gerne vil have tilbage. Skal jeg betale en gang til?

-          Nej. Når først du har betalt for et magasin, bliver du ved med at have adgang til det. Det eneste du skal gøre, er at finde det og gratis downloade det igen.

Jeg kan ikke downloade appen

-          Tjek om din tablet/mobil har nok hukommelse. Hvis den ikke har, bliver du muligvis nødt til at slette apps eller filer (f.eks. fotos eller videoer) for at frigøre plads til den ønskede app.

Min Android-app vil ikke gemme det magasin, som jeg har købt

-          Gå til menuen "Preferences" i det øverste højre hjørne. Under "Storage spaces" kan du vælge, hvor appen skal gemme de magasiner og aviser, som du ønsker at læse. Hvis den er sat til "None", vil den ikke gemme noget indhold.

Jeg kan ikke hente en publikation via min Android-app, når jeg bruger 3G-netværket.

-          Gå til menuen "Preferences" i det øverste højre hjørne. Under "Use mobile network" kan du sætte appen til at downloade publikationer gennem det mobile netværk. Bemærk dog, at mange har en kontrakt med deres selskab, som har en grænse for den mængde data, der kan hentes hver måned. Hvis dette er tilfældet for dig, bør du være opmærksom på, hvor meget data du bruger.