Guide til tilbydelse af marketing opt-in incentive (iOS)

2016-11-23 08:38:40 UTC

Apple gør det muligt for jer at tilbyde brugerne en gratis forlængelse af deres abonnement, et såkaldt marketing opt-in incentive. Som modydelse siger de ja til at dele deres kontaktoplysninger med jer i forbindelse med markedsføring. Brugerens oplysninger vil være tilgængelige i modulet Sales and Trends i iTunes Connect. Bemærk at der ved gratis abonnementer ikke kan tilbydes dette incitament (da abonnementet allerede er gratis), men brugerne vil stadig blive spurgt, om de har lyst til at dele deres kontaktoplysninger.

Marketing opt-in incentive er kun muligt i forbindelse med abonnementer, som automatisk forlænges (auto-renewable subscriptions) og sættes op på følgende måde:

1. Log ind to din iTunes Connect konto.
  2. Vælg "manage your apps" og vælg den app, som du ønsker at føje til marketingincitamentet ved at trykke "Manage In-App purchases".
  3. Tryk på knappen "Create New" i det øverste venstre hjørne.

4. Vælg "Auto-Renewable Subscriptions" i oversigten.

5. Når du indtaster oplysningerne, skal du også udfylde oplysninger om varighed ved at trykke på "Add duration".

6. Et pop-up-vindue vil komme frem, hvor du har mulighed for at tilbyde marketing opt-in incentive.

Hvis du vælger Yes, kommer en dropdown-menu frem, hvor du kan angive varigheden af incitamentet.

7. Udfyld resten af informationerne som normalt og incitamentet vil være sat op.