Guide til oprettelse af en Amazon-konto for udvikling af apps til Kindle Fire

2016-11-25 12:05:01 UTC

Denne guide hjælper dig med opsætningen af en udviklerkonto hos Amazon (Amazon Developer Account), så du kan udgive apps til Kindle Fire. Desuden viser vi dig, hvordan du tilføjer Visiolink til kontoen.

1. Gå til https://developer.amazon.com/welcome.html og tryk "Create an Account"

1. Vælg muligheden "I am a new customer" og tryk "Sign in using our secure server"

1. Indtast dine oplysninger i felterne og tryk "Save and continue"
  2. Læs licensaftalen og tryk "Accept and continue"
  3. Angiv dine kontooplysninger i fanebladet Payments og tryk "Save and continue"

1. Under fanebladet Tax Identity skal du angive skatteoplysninger og bekræfte ægtheden af din virksomhed. Følg trinene i guiden for at færdiggøre din konto.

1. Visiolink skal tilføjes kontoen som administrator. Vælg "Settings" -> "User Permissions" og tryk "Add new"

1. Tilføj den den email-adresse, som du har fået af visiolink (kunde_dev@visiolink.com) som ny bruger og giv den rollen son administrator. Tryk "Save".

Færdigt!