Guide til installation af test-app til Windows 8 på dit device

2016-11-23 15:12:38 UTC

For at teste din app til Windows 8, skal du du installere en testversion på dit Windows 8 device eller PC. Denne guide fortæller dig, hvordan det gøres.

1.      Kopier den af os leverede .zip-fil til en placering på dit testdevices skrivebord.

2.      Find .zip-filen og pak den ud. Dette kan gøres ved at klikke på filen og holde fingeren nede (long-press) eller ved at højreklikke .zip-filen, vælge 'Unpack all' og derefter 'Unpack'.

3.      En mappe med .zip-filens indhold vil nu blive åbnet. Afhængigt af, hvilket device du ønsker at installere appen på, åbner du enten mappen med din avis' navn og et versionsnummer der slutter på 'ARM' (f.eks. thedailynews_1.0.10.9_ARM), på 'x86' (f.eks. thedailynews_1.0.10.9_x86) eller på x64 (f.eks. thedailynews_1.0.10.9_x64).

4.      Inde i mappen finder du selve installationsfilen. Den hedder Add-AppDevPackage. Tryk på den og hold fingeren på skærmen eller højreklik, og vælg derefter 'Run with PowerShell' (se screenshot herunder).

En dialogboks vil blive åbnet med en advarsel; klik på knappen 'Open'. Nu vil selve installationen ske, hvilket ikke burde tage længere tid end et minut. Når installationen er gennemført, trykker du på 'Enter' i det blå Powershell-vindue for at få det til at gå væk.

5.      Appen er nu klar til at køre fra startskærmen ved at du trykker på Windows-knappen på devicet.

6.      Kontakt os endelig, hvis der sker noget uventet.