Guide til thumbnails på web

2016-11-08 13:36:03 UTC

Log ind på www.admin.e-pages.dk

Efter du har logget ind, klikker du på fanen 'Kataloger' og derefter undermappen, som indeholder dine processerede publikationer. Her kan du klikke på titlen på den seneste udgave og et nyt sæt faner dukker op. Hvis du vælger fanen 'Teaser' (på engelsk: Mini V), kan du vælge indstillinger for thumbnailen (det lille billede af publikationen). Vi vælger normalt indstillingen JPG teaser: 'Statisk billede' og størrelsen 150 px. I "Yderligere tilpasning" vælger vi 'Link til nyeste publikation i mappen'), og du vælger den mappe, hvor dine processerede publikationer befinder sig i. I feltet "Kode til kildekoden på hjemmesiden" vises kildekoden for den seneste publikation i den mappe, du valgte, og du vil også se kildekoden for thumbnailen for den seneste publikation i mappen.