Guide: Få oplyst UDID for dit Apple device vha. Diawi

2016-11-25 12:10:43 UTC

Denne artikel fortæller, hvordan du får dit Apple device UDID, som skal bruges ved installering af iOS test-apps, for din iPhone eller iPad. UDID (Unique Device Identifier) er et device-id som kun bruges af Apple, som gør det muligt at installere apps på devicet, mens de er i testfasen. Når der skal testes apps inden de submittes til Apple, skal UDID for alle devices derfor registreres.

For nyligt har Apple fjernet easy access til UDID, og derfor skal man nu forbinde devicet til en computer for at få det (se mere her: whatsmyudid.com).

Diawi.com har dog skabt et alternativ, hvor man ikke behøver at forbinde devicet til computeren:

1) Åbn m.diawi.com i en Safari-browser på dit device

2) Klik "Install Diawi profile"

3) Klik "Install"

4) Vælg "Install Now"

5) Vælg "Send my UDID by e-mail" og indtast din e-mailadresse

6) Du vil nu modtage en e-mail med dit UDID, så det kan registreres på din Apple udviklerkonto eller deles med Visiolink.

Hvis du herefter ønsker, at Diawi skal glemme dit UDID:

1) Åbn m.diawi.com i en Safari-browser på dit device

2) Klik "click here" under sektionen "Security & Privacy" -> "Diawi configuration profile"