Guide til Dynamic Web View Buttons

2016-11-08 15:33:33 UTC

Med denne feature kan du dynamisk tilføje og slette ekstra knapper til appens fanebladslinje. Denne feature virker på iOS 7 og opefter på apps, der er udgivet efter 1.4.2014 og på Android på apps, der er udgivet efter 11.4.2016.

1. Log ind på backend (http://www.admin.e-pages.dk)
  2. Vælg fanebladet "Device"
  3. Vælg underfanen "Ads 2"
  4. Vælg fanebladet "Live Content"

I uploadmenuen skal du angive et navn, et link til din hjemmeside - med det ønskede indhold for knappen (f.eks. en valgtemaside, en sportsside, en side for Breaking News) og en start- og slutdato. I feltet, hvor der vælges platform, kan der vælges mellem iOS og Android

Valget af device/enhedstype gør det muligt at bestemme, om der skal publiceres til tablet, smartphone eller begge dele. Det er vigtigt at vælge et device, hvis du uploader ikonerne i forskellige størrelser.

Prioritetsfeltet gør det muligt at placere dine dynamiske knapper efter de fastgjorte knapper.

Til sidst tilføjer du et billede, der skal bruges på alle devices.

Forskellige medier

Med Dynamic Web View Buttons kan du tilføje flere billeder for at få den bedste visning på forskellige devices. Tryk "Tilføj medie" for at tilføje flere uploadmuligheder.

Muligheden "Tilføj medie" gør det muligt at vælge den optimale opløsning for forskellige devices. Du kan vælge knaptilstanden valgt/ikke valgt og normal/høj opløsning.

Du skal altid uploade et valgt og et ikke-valgt version af knappen. Se Apple's designguideline her.

Når du har uploadet de ønskede billeder, trykker du "Tilføj" i bunden af skærmen.

Du kan altid gå tilbage og tilføje flere billeder; bare tryk på blyantsikonet for at rette det specifikke ikon.

Størrelser:

Høj opløsning: 50x50 px (for devices med retina-skærm)
Normal opløsning: 25x25 px (for smartphones og devices uden retina-skærm)