Sådan fungerer begrænsning af devices

2016-11-23 09:28:07 UTC

Du kan sætte en begrænsning for, hvor mange devices et sæt brugeroplysninger kan give adgang til. En begrænsning på fem devices betyder, at en læser kan downloade publikationer fra op til fem forskellige devices på tværs af app-platforme (iOS, Android, Windows og Windows Phone). Hvis der ikke er blevet downloadet publikationer i løbet af 48 timer på et device, giver det plads til, at et andet device kan overtage den plads. Dette er gjort for at en læser kan skifte device, f.eks. ved køb af ny tablet eller smartphone.

Hvis devicebegrænsningen er blevet overskredet, vil læseren få en fejlmeddelelse.