Guide: Sådan logger man ind på Facebook/Twitter for at dele artikler på iOS-devices

2016-11-25 13:46:35 UTC

Selvom læserne har downloaded og er logget ind på Facebook og Twitter på deres iOS-device, kan de ikke dele artikler på disse medier fra ePaper-appen. De kan ikke se Twitter/Facebook-logoet i delings-dialogboksen.

For at dele artikler på Facebook og Twitter, skal læseren logge ind via "Indstillinger" på deres device.

Sådan gøres det

1. Gå ind under "Indstillinger".

2. Scroll ned til du ser Twitter og Facebook.

3. Tryk på de medier, som du ønsker at dele artiklen på.

4. Indtast dine kontooplysninger og tryk Sign In.

5. Færdig. Du kan du se Facebook- og/eller Twitterlogoet i delings-dialogboksen.

Det er ikke nødvendigt at installere appsene fra Facebook og Twitter.