Guide til sletning af aviser efter afinstallering af Android-apps

2016-11-25 13:36:58 UTC

Oplever du, at du har slettet en avis-app men du har ikke fået mere plads dit device, er det fordi systemet ikke har fået slettet dine aviser fra den app, du lige har slettet.

Her er en guide til, hvordan du får slettet de aviser.

For at kunne slette aviserne skal man bruge en file manager. Vi anbefaler Total Commander og den er gratis.

Så det første du gør, er at downloade Total Commander inde fra Google Play.

Når du har installeret Total Commander, åbner du app'en for at finde den mappe som skal slettes.

Når app'en er åbnet vælger du det SD-card som du har haft app'en installeret på.

Er der flere SD-cards på din liste kan du starte med at prøve den, der er øverst.

Når du har valgt SD-card er næste mappe, der skal vælges "Android"

Så vælger du data

Inde under mappen data finder du en mappe der hedder "com.visiolink.reader.generic"

Har du ikke andre aviser på dit device kan du slette den mappe.

Du slette en mappe ved at lave et langt tryk på mappen, til der kommer en popup frem.

Inde i popup'en vælger du Delete / slet.

Har du flere avis-app's på dit device, kan du gå ind i mappen "com.visiolink.reader.generic" og kun slette den mappe som du ikke skal bruge mere.