Guide til Upload Based Processing (Early Release)

2017-03-23 08:54:06 UTC

Med Upload Based Processing har Visiolink introduceret et nyt processeringssystem, som eliminerer behovet for manuel indgriben i processeringsflowet og som tilføjer en række konfigurationsmuligheder som hjælper de enkelte udgivere med at opnå et højt kvalitetsniveau uden fejl og mangler i deres digitale publiceringer.

Hvad er Upload Based Processing?

For at udgive en publikation digitalt, skal processering af PDF- og XML-filer aktiveres i Visiolinks processeringssystem. Med Upload Based Processing bliver publikationen processeret og genprocesseret automatisk når systemet opdager nye filer på Visiolinks FTP. Når en publikation opdateres med nyt indhold er det ikke længere nødvendigt at genkøre avisen manuelt i Viviolinks backend. Du skal blot levere nye filer til Visiolinks FTP, og genkørslen starter automatisk. Upload Based Processing understøtter også tidlig publicering med Early Release - så det er ikke længere nødvendigt at levere en XML-trigger.

I stedet for kun at kunne samle filer op på publiceringsdatoen eller aftenen inden, er Upload Based Processing designet på en måde, der gør det muligt at konfigurere et antal dage i henholdsvis fortiden og fremtiden, hvor filerne skal samles op. Dagene i fremtiden er især nyttige for tidsskrifter, som er klar længe inden de udgives. Antallet af dage i fortiden bestemmer tidsintervallet for automatisk genkørsel. Hvis filer bliver leveret uden for det fastlagte tidsinterval, skal processeringen aktiveres manuelt i Visiolinks backend.

Konfigurationsmuligheder

• Sidetolerance: antallet af manglende PDF-filer, der er tilladt pr sektion i den digitale publikation. Visiolink anbefaler sidetolerancen 0 for at undgå blanke sider i publikationen.
  • Tidsinterval(ler) for opsamling af filer og automatisk genkørsel
  • Antal dage i fortiden og fremtiden, hvor systemet skal lede efter nye filer
  • Manglende sektionsforside udskyder processeringen
  • Antallet af sider kan divideres med 2 eller 4 (valgfrit)

Hvis processeringen fejler

I nogle tilfælde fejler processeringen, hvilket normalt skyldes manglende levering af materiale til Visiolink, manglende sider eller fejl i filnavngivningen. Hvis I har brug for assistance, er Visiolinks supportteam klar til hjælpe døgnet rundt. Udover 24/7 support, tilbyder Visiolink overvågning af de enkelte aviser. Med Publication Availability Watch overvåger Visiolinks team processeringen af jeres aviser døgnet rundt og kontakter jer pr. telefon hvis avisen ikke er tilgængelig på det forventede udgivelsestidspunkt. Publication Availability Watch indgår i 24/7 Premium. Kontakt Customer Care for yderligere informationer.