Guide: opsigelse af Auto-Renewable Subscriptions (Android)

2016-11-23 10:21:07 UTC

Fra November 2015 blev automatisk fornybare abonnemeter (Auto-Renewable subcribtions) tilgængelige på Android. Abonnementet bliver automatisk fornyet, når abonnementsperioden udløber.

Denne guide forklarer dig, hvordan du kan opsige automatisk fornybare abonnementer.

1. Gå til "Play Store" og tjek at du er på hovedsiden. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, til venstre for teksten for Google Play.

2: Se efter ikonet for "My apps" på dit device og tryk på det. Det automatisk fornybare abonnement håndteres via din personlige konto på dit Android device.

3. Klik på fanebladet "SUBSCRIPTIONS".

Vælg, hvilket abonnement du vil opsige og klik på det.

4. Klik på "CANCEL" for det pågældene abonnement. Du har nu slettet dit automatisk fornybare abonnement.