Guide til besvarelse af app-anmeldelser

2017-05-10 12:13:56 UTC

Denne guide giver dig en hurtig vejledning til, hvordan man svarer på feedback fra slutbrugerne i Google Play og iTunes Connect.

Sådan besvarer du anmeldelser i Google Play

Først logger du ind på jeres Google Play-konto på play.google.com/apps/publish.

Indtast dine oplysninger for at logge ind. Først angiver du din e-mailadresse.

Derefter indtaster du dit password:

Når du har logget ind på din konto, vælger du fanebladet "Bedømmelser og anmeldelser". For at svare på en slutbrugers feedback, klikker du på feltet "Svar på denne anmeldelse" ("Reply to this review"), som vist i billedet herunder.

Sådan besvares feedback fra slutbrugere på iTunes Connect

Med iOS 10.3 kom der mulighed for at svare på anmeldelser og feedback i iTunes Store.

Start med at logge ind på jeres iTunes Connect udviklerkonto på itunesconnect.apple.com/login.

Efter login vælger du "My Apps" og den app, som du ønsker at administrere anmeldelser for.
Gå til fanebladet "Activity" i toppen og vælg "Ratings and Reviews".

Du har nu en oversigt over de seneste anmeldelser og kan vælge at svare ved at trykke på "Reply" i højre side.

Slutbrugeren modtage en notifikation på mail om, at du (udvikler) har svaret på deres anmeldelse.