Introduktion til Visiolink Publishing Hub

2017-05-01 08:15:30 UTC

Introduktion til Visiolink Publishing Hub

Denne vejledning giver dig de grundlæggende informationer om startsiden på Visiolink Publishing Hub (i daglig tale Hub'en). Her finder du oplysninger om:

• Dashboard
  • Search
  • Twitter
  • Support
  • Chat

Den nye Hub har brugervenligt og enkelt layout og gør det muligt at navigere nemt og og hurtigt mellem titler og menuer.

Dashboard

Dit dashboard viser dig en række kort, som gør det muligt at navigere hurtigt mellem de forskellige muligheder:

• Publication Overview (Oversigt over udgivelser): her vises alle udgaver, der hører til din konto, sorteret i mapper.
  • Processing (Processering): giver et overblik over udgaver, der er blevet processeret eller venter på at blive processeret.
  • Interstitials: Her kan du booke interstitials til jeres app.
  • Splash: Her kan du ændre appens splash screen (intrografik).
  • In-App Messages: Her kan der afsendes beskeder, som læserne får, når de åbner appen.
  • Push Messages: Her kan du afsende push-beskeder til de læsere, som har accepteret at modtage beskeder fra appen.

Antallet af tilgængelige muligheder afhænger af, hvilke features der indgår i jeres app/webløsning.

Yderligere funktionalitet i dashboardet

• Context Picker: Context Picker'en gør det muligt at søge nemt og hurtigt mellem titlerne.
  • Twitter: I højre side af skærmen får du altid de nyeste updates fra Visiolink.
  • Support: Når du klikker på Support-knappen i nederste højre hjørne af skærmen får du mulighed for at søge efter guides i Visiolinks knowledgebase, bl.a. til Hub'ens funktioner. Du kan også starte en chat med Visiolinks Customer Care-team.