Publikationsoversigt

2016-12-28 15:23:11 UTC

“Publication overview” (oversigt over udgaver) giver dig et overblik over alle jeres udgivelser sorteret i præfikser og mapper.

• “Publication overview” kan tilgås fra jeres dashboard.

• Hvis I har mere end ét præfiks eller mappe vil du se en oversigt over dem, som i billedet herunder. Hvis I kun har én mappe, ser du ikke oversigten, men åbner mappen direkte.

• Inde i jeres mapper er jeres udgivelser sorteret med den nyeste som den første. Du kan redigere eller vise hver udgave, du kan gå til en bestemt dato og du kan søge ved at bruge det specifikke ID på tværs af jeres mapper.

• Ved at klikke “EDIT PUBLICATION” kan du ændre titlen på den specifikke udgave og det tidsrum, hvor det skal være tilgængeligt, som vist herunder.

• Ved at klikke “SHOW PUBLICATION”, åbnes den valgte publikation i HTML Desktop reader'en (eller i Flash, hvis det er den, I benytter)
  • Ved at indtaste et specifikt publikations-ID i søgefeltet, kan du hurtigt søge i jeres udgaver, som vist herunder.

• Det samme resultat kan også opnåes ved at søge på en specifik dato, som vist herunder.