Interstitials

2017-02-14 15:09:08 UTC

Denne vejledning giver dig oplysninger om, hvordan du opretter interstitials. Når du har logget ind på jeres konto og har valgt en titel vil du kunne se ikonet for interstitials på dashboardet, som vist herunder.

Ved at trykke på "INTERSTITIALS" får du et nyt vindue med en oversigt over jeres interstitials-kampagner:

Ved at trykke på “CREATE NEW CAMPAIGN” kan du oprette en ny kampagne.

I det første trin skriver du et navn for kampagnen og angiver den periode, hvor den skal være aktiv:

Derefter trykker du "NEXT", hvilket fører til "Campaign properties", hvor du kan vælge en lang række muligheder.

Platform

Her har du mulighed for at vælge, hvilke platforme kampagnen skal køre på. Du kan vælge "All", hvis det er på alle.

Mobile device type

Her vælger du om kampagnen skal køre på mobil eller tablet eller begge typer.

Placement (Placering)

Denne mulighed er inddelt i to valgmuligheder, frekvens (Frequency) og sidetal (Page Numbers)

Frekvens er en generel indstilling, som giver mulighed for at vælge, efter hvor mange bladringer mellem siderne en interstitial skal vises for læseren. Ude i oversigten over interstitial kan du angive et tal, som er lig med antal bladringer. Bemærk at en ændring af frekvensen vil påvirke alle aktive kampagner.

Sidetal giver dig mulighed for at målrette til specifikke sider i jeres publikation. Hvis man her indtaster 3, bliver den pågældende interstitial vist efter side 3. Hvis den skal vises efter flere sider, kan du skrive dem kommasepareret. Bemærk at kun ulige tal er tilladt, da interstitials ikke kan vises efter lige tal hvis man holder devicet vandret og læser i landskabsformat - der vil bladringen altid ske efter ulige sidetal.

Choose titles (Vælg titler)

Hvis du administrerer mere end én titel, kan du booke den samme interstitial til forskellige titler. Under "Titles" (se billedet herunder) kan du i dropdown-menuen vælge, hvilke titler du ønsker at booke den pågældende interstitial på. Som udgangspunkt vælger den alle tilgængelige titler, så hvis du ønsker at booke til specifikke titler, skal det præciseres her.

Choose publication date (Vælg dato)

Her vælger du, i hvilke udgaver du ønsker at køre din kampagne. Du kan vælge alle dage, som din kampagne er booket til eller du kan vælge specifikke dage. Hvis du for eksempel ønsker at køre kampagnen tre søndage i træk, vælger du blot datoerne for de pågældende søndage.

Når du har trykket "NEXT" får du mulighed for at tilføje de billeder, som fungerer som interstitials.

Anbefalinger:

Vi anbefaler, at du som minimum uploader din interstitial i både landskabs- og portrætformat i de følgende størrelser:

Landscape: W1024 pixels X  H768 pixels
Portrait: W768 pixels X  H1024 pixels

Interstititials bliver skaleret på devicet uden at forholdet ændres. Hvis du kun uploader én interstitial vil den blive vist i begge retninger.

Du kan uploade både større og mindre interstitials for at ramme f.eks. iPad Pro, devices med retina-skærm eller smartphones hvor skærmstørrelsen ikke tillader meget information på lidt plads. Den mest passende interstitial vil automatisk blive valgt af devicet. Hvis du booker udelukkende til Desktop, anbefales størrelsen bredde 2048 pixels x højde 1496 pixels.

Under "Upload Media" kan du indsætte et link for den side, som skal åbnes, når læseren klikker på din interstitial. Ved at trykke "ADD MEDIA" i nederste højre hjørne kan du uploade de billeder, som du skal fungere som interstitials.

Når du har udfyldt felterne, trykker du "NEXT" for at fortsætte.

Det sidste skridt i opsætningen giver dig et overblik over den bookede kampagne.

Tryk "SAVE" for at gemme indstillingerne og oprette kampagnen. Når den er gemt, vil den fremgå under fanebladet "LIVE", som vist herunder.

Hvis jeres kampagne er planlagt til en fremtidig dato, vil den fremgå under fanebladet "PENDING":

Når kampagneperioden er udløbet, vil den fremgå under fanebladet "EXPIRED".