Splash

2017-02-16 12:56:31 UTC

Denne vejledning fortæller dig, hvordan du booker en ny splash screen i jeres apps - enten en generel splash eller en, der vises for bestemte udgaver. Den generelle vises hver gang, appen åbnes og den specifikke (som kaldes "publication splash") vises hver gang, en specifik udgave åbnes. Det forudsættes, at I har tilkøbt denne feature.

Klik på "SPLASH", som vist herunder.

Ved at trykke "CREATE NEW CAMPAIGN" kan du oprette en ny splash screen.

Først angiver du et navn og den periode, hvor splash screen'en skal være aktiv.

Tryk "Next" for at fortsætte. Du kommer så til “Campaign properties” ("kampagneegenskaber"), hvor du får en række valgmuligheder.

Platform

Her vælger du, hvilke platforme, splash'en skal vises på: Android, iOS eller alle.

Mobile device type (Devicetype)

Her kan du vælge, om kampagnen skal køre på phone, tablet eller begge.

Placement (Placering)

Du kan vælge, hvordan splash'en skal vises til brugerne. Vælg startup splash, hvis den skal vises, når appen åbnes eller vælg issue specific splash, hvor du kan angive bestemte udgivelsesdage, som splash'en skal vises på.

Efter at have foretaget dine valg, trykker du "Next".

På den efterfølgende skærm kan du tilføje de billeder (png/jpg), som skal fungere som jeres splash screen.

Anbefalinger

Vi anbefaler, at du som minimum uploader jeres splash i landskabsformat og portrætformat i følgende størrelser:

Landscape: W1024 pixels X  H768 pixels
Portrait: W768 pixels X  H1024 pixels

Alternativt kan du uploade én kvadratisk splash i størrelsen 1000 x 1000 pixels.

Splash'en bliver skaleret på devicet uden at forholdet i billedet ændres. Hvis du kun uploader én splash, bliver den vist i begge orienteringer.

Du kan uploade både større og mindre splashes for at målrette til for eksempel iPad Pro, devices med retina skærm eller smartphones, hvor skærmstørrelsen ikke tillader kompakte billeder. Den bedst egnede splash vil automatisk blive valgt af devicet.

Du kan vælge at tilføje en landingpage der aktiveres, når læseren klikker på splash screen'en. Ved at trykke på "Add media" i nederste højre hjørne kan du indsætte dine billeder.

Når du har tilføjet de ønskede filer, der skal udgøre din splash screen, trykker du "Next" for at fortsætte.

Til sidst får du et overblik over bookingen og kan trykke "Save" for at gemme indstillingerne.

Din splash screen er nu oprettet og kan se under fanebladet "Live", hvis den aktive periode er startet.

Hvis en splash screen kampagne er blevet oprettet med en fremtidig startdato, vil den fremgå under fanebladet "Pending".

Når kampagnen udløber, vil den fremgå under "Expired".