In-app beskeder

2017-02-08 15:08:09 UTC

In-app beskeder (In-App Messages) er beskeder, som bliver sendt til appen og som læserne ser, når de åbner den. I modsætning til push-beskeder kan læseren ikke afvise at modtage in-app beskeder, så det gør dem velegnede til vigtige beskeder såsom manglende aviser eller tekniske problemer.

For at få adgang til featuren, trykker du "IN-APP MESSAGES" som vist nedenunder. Hvis I har flere end én app bør du sørge for at vælge den rigtige titel i Context Picker'en (dropdown-menuen i øverste højre hjørne hvor du kan søge på titler).

Efter du har trykket "IN-APP MESSAGES" får du en række muligheder:

Platform

Her kan du vælge, om du vil sende til Android, iOS eller begge platforme.

Message

Her kan du indtaste beskeden, som du ønsker at sende. Den bør ikke indeholde mere end 255 tegn.

Date

Der skal vælges en specifik dato og tidspunkt, som vist i billedet herunder, og der skal både være en startdato og en slutdato. Kun i det tidsrum vil beskeden blive vist, og alle brugere, som åbner appen inden for det tidsrum, ser beskeden. En bruger vil ikke se den samme besked flere gange på samme device.

Tryk "Send" for at sende din besked. Når den er blevet sendt, vil den fremgå i listen med status som enten "Active" eller "Inactive" som vist i billedet herunder.

Beskeden forbliver aktiv i hele det valgte tidsrum. Du har også mulighed for at slette beskeden, hvis den ikke længere er relevant. I listen vil du også også kunne se, hvor mange modtagere beskeden er blevet vist til.