Vejledning til oprettelse af brugere og brugergrupper

2017-02-03 10:10:18 UTC

Når du har logget ind på din konto i Hub'en vil du kunne se feltet "User Management" i højre side af dit dashboard

For at administrere rettigheder til at se eller benytte funktioner på jeres Visiolink Publishing Hub-konto, kan du oprette en brugergruppe indeholdende en af jeres titler. Hvis du administrerer en mediegruppe med flere lokale aviser, kan det tænkes, at du ønsker at give en medarbejder adgang til kun den ene avis.

Oprettelse af en brugergruppe

• Tryk “USER MANAGEMENT”.

• Efter du har trykket på knappen, kommer du til en ny side, som viser de brugere og brugergrupper, som er blevet oprettet for din konto.
  • Tryk “CREATE USER GROUP” som vist herunder.

• Indtast et navn på den nye brugergruppe, vælg en organisation (titel) og vælg tilladelser for den specifikke gruppe, som vist her.

Fanebladet med tilladelser giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige tilladelser for brugergruppen. De valgte tilladelser kan give brugerne i gruppen mulighed for at redigere/oprette indhold eller kun se indhold. Hvis gruppen kun må se indhold, har de ikke mulighed for at lave ændringer til indholdet.

Det er derfor vigtigt, at tilladelserne for grupperne overvejes nøje inden de oprettes. Tilladelser kan ændres efter de er blevet oprettet.

Opret en bruger

• Tryk “CREATE USER”.

• Efter du har trykket på knappen, ser du en ny skærm, hvor der skal indtastes navn, e-mail, password og tildeles en gruppe for den nye bruger, du er ved at oprette. En bruger kan være tilknyttet flere brugergrupper.

• Tryk “SAVE” for at gemme den nye bruger. Du skal selv oplyse brugeren om sine login-oplysninger, da dette ikke sker automatisk.

Bemærk: Alle brugere kan oprette nye bruge, men de kan kun tildele de samme rettigheder (eller færre), som de selv har.