Processering

2016-12-28 12:22:21 UTC

Processing (processering) giver dig oplysnininger om filer, der er blevet leveret og processeret, eller vil blive processeret. Du får adgang til "Processing" ved at klikke på feltet på jeres dashboard i Visiolink Publishing Hub.

Når du har klikket på “PROCESSING” ser du en ny skærm hvor du kan vælge mellem Availability (Tilgængelighed) og Delivery (Levering), som vist herunder.

Availability

Under "AVAILABILITY" vil du kunne se de udgaver af jeres publikation, som er blevet processeret den pågældende dag. En grøn prik bekræfter, at de filer som er blevet uploadet for den specifikke dag er blevet processeret og nu er tilgængelig for brugerne - se det markerede felt i billedet nedenunder. I feltet ser du antallet af sider, sektioner og artikler (artikler forudsætter, at der leveres xml) samt tidspunktet, hvor udgaven blev tilgængelig for device (apps) og for web.

Du ser et felt for hver af jeres titler, afhængigt af hvilket niveau, der er valgt i Context Picker'en. Felter, der vises med gråtoner, er titler, der endnu ikke er tilgængelige for den valgte dag. Hvis en udgave ikke er tilgængelig på det forventede tidspunkt, kan du gå til fanebladet "DELIVERY" for at se, om der er noget galt.

Delivery

“DELIVERY” (Levering) giver oplysninger om, hvilke filer der er blevet leveret. Som du kan se i billedet  er der en udgave, der er sat til at blive processeret d. 18. februar 2016. Titlen er dog markeret med rødt, da ikke alle filer er blevet leveret på nuværende tidspunkt. Ved at klikke på "LOG" får man mere detaljerede informationer. En typisk fejlkilde er, at der mangler for mange sider i forhold til hvad sidetolerancen tillader.

De grå felter indikerer, at ingen filer endnu er blevet samlet op. Da Visiolink ikke altid kender jeres udgivelsesplan for alle jeres titler, vil vores system konstant søge efter filer, også selvom der er ikke planlagt nogen udgivelser. Et gråt felt kan derfor betyde, at der er tale om en udgivelsesfri dag.

Du kan bladre gennem dagene ved at klikke på pilene i hjørnerne eller ved at vælge en specifikt dato. Se eksempler herunder.

Rerun Publications

Ofte kan et problem løses ved en genkøre publikationen. Ved at trykke "RERUN" i højre side af skærmen, kan du vælge, hvilke titler på den valgte dag du ønsker at genkøre. Det kan være nyttigt at genkøre en avis (lave en force run) hvis du kan se, at systemet ikke har samlet filerne op fra FTP'en.