Vejledning: Sådan frigiver du en specifik udgave på et bestemt tidspunkt med Hold & Release

2016-11-08 10:31:18 UTC

Når du har featuren Hold & Release, bliver udgaven gjort tilgængelig for læserne på et bestemt, foruddefineret tidspunkt. Det er muligt at ændre frigivelsestidspunktet for en specifik udgave ved at ændre tidspunktet i backend'en: Katalog -> Ret -> Automatisk frigivelse -> Indtast tidspunkt og tryk "Gem".

Dette skal gøres efter at udgaven er blevet processeret og inden det fastsatte frigivelsestidspunkt.

Du kan også frigive udgaven med det samme ved at trykke "Frigiv".