Hvordan påvirker iOS 10 og Android Nougat dine Visiolink apps

2017-02-14 10:22:12 UTC

Efterår er den tid på året, hvor Apple og Google udgiver nye produkter og operativsystemer. Et nyt operativsystem giver en masse nye muligheder, men det kan også give kompatibilitetsproblemer i live apps. Vores udviklere og testere har gennem de sidste måneder arbejdet med betaversionerne fra Apple og Google og her er, hvad vi har fundet:

Android 7.0 Nougat – meget få apps berørt
Vi har på ganske få apps konstateret fejl i visse links på app’ens startside. Berørte kunder vil blive kontaktet direkte.

Læs mere om Android Nougat her

iOS 10 - Dine apps skal opgraderes
Vi har konstateret mindre fejl i features, der har ændret sig som følge af en ændring i styresystemet. Det gælder:

• Zoom i Article Views og Live feed fungere ikke for visse apps
  • For apps med „light theme“ i Live news section kan vi se problemer med transparens
  • Mindre problemer med navigation i billedgalleri

Selvom det drejer sig om mindre kompatibilitetsfejl, anbefaler vi, at alle apps opgraderes for at give den bedst mulige oplevelse for læserne.

Læs mere om iOS 10 her

Har du fremadkompatibilitet som en del af din Visiolink-kontrakt, behøver du ikke gøre mere. Visiolink vil sørge for at app’en bliver opgraderet i løbet af de næste måneder. I hører fra os, når den nye version af appen er klar til at gå live.

For kunder med kørende projekter vil Visiolink sørge for iOS 10 kompatibilitet, med mindre andet er aftalt i forbindelse med submit deadline. Visiolinks projektledere vil i så fald informere nærmere.

Har din app ikke fremadkompatibilitet som en del af aftalen, kontakter vi dig omkring en pris og tidsplan for opgradering.

Har du spørgsmål er Customer Care klar til at hjælpe! Kontakt support@visiolink.com