Guide til kvalitetssikring med Hold & Release

2019-07-16 13:08:52 UTC

Med Hold & Release har du mulighed at kvalitetssikre publikationen og tjekke indholdet på alle tilgængelige platforme inden publikationen frigives til læserne. Hvis det er nødvendigt, kan publikationen genprocesseres flere gange. Du skal blot levere nye sider til Visiolinks ftp, og avisen vil automatisk blive genprocesseret. Publikationen bliver sat i bero og bliver automatisk frigivet på det aftalte tidspunkt.

Hold & Release er muligt på: iOS, Android, Web

Tidlig adgang til publikationen på web:

1. Log ind på hub.e-pages.dk med dit brugernavn og password
  2. Klik på "Publication Overview"
  3. Klik på den relevante mappe
  4. Vælg dato, klik på "Show Publication" avisen åbnes i webview

Tidlig adgang til publikationen på device

1. Åbn appen
  2. Log ind med dine Hold & Release brugeroplysninger
  3. Publikationen vil være synlig i cover flow for de brugere, der er logget ind med Hold & Release oplysningerne
  4. Publikationen vil være synlig for læserne på det aftalte tidspunkt for automatisk frigivelse.

Sådan frigives publikationen manuelt

Hvis du ønsker at udgive din publikation inden det aftalte tidspunkt for automatisk frigivelse, kan du frigive publikationen manuelt ved at følge denne vejledning.