Import af XML

2019-12-19 10:10:34 UTC

Den vedhæftede fil beskriver opsætningen af XML-filflowet: Hvad kræves der af jer og hvordan virker XML-importen? XML hjælper os med at sætte artikler op på en læsevenlig måde og giver mulighed for en lang række yderligere funktionalitet i jeres publikation, f.eks. billedgallerier og social sharing.

Bemærk at ikke alle beskrevne content items nødvendigvis understøttes i alle løsninger, dvs. det kan være, at de ikke vises i e-avisen selvom selve importen er succesfuld. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Support.