Vejledning: Sådan frigiver du en specifik udgave på et bestemt tidspunkt med Hold & Release

2018-07-13 14:08:59 UTC

Når du har featuren Hold & Release, bliver udgaven gjort tilgængelig for læserne på et bestemt, foruddefineret tidspunkt. Det er muligt at ændre frigivelsestidspunktet for en specifik udgave ved at ændre tidspunktet i Hub'en: Publication Overview -> Edit Publication

Bemærk: Dette kan også gøres i vores gamle backend, admin.e-pages.dk, hvis du har adgang til denne. Dette vil dog kun gælde et fåtal af vores kunder: Katalog -> Ret -> Automatisk frigivelse -> Indtast tidspunkt og tryk "Gem".

Dette skal gøres efter at udgaven er blevet processeret og inden det fastsatte frigivelsestidspunkt.

Du kan også frigive udgaven med det samme ved at trykke "Frigiv".