Sådan frigiver du udgaver manuelt

2018-02-15 15:05:30 UTC

Hvis I har featuren "Hold & Release" bliver avisen processeret, når filer opdages på ftp, men den vil først gå live på det aftale frigivelsestidspunkt. Indtil den går live, vil udgavens status være "On Hold" (se billedet herunder som eksempel).
Udgaven kan åbnes fra Hub'en ved at klikke på "Show Publication", men den vil ikke være tilgængelig for læserne.

Det er muligt at ændre dette tidspunkt. Man kan enten vælge at frigive med det samme ("Release Now") eller du kan ændre tidspunktet manuelt. Dette vil kun være gældende for den specifikke udgave; man ændrer ikke den generelle indstilling. Muligheden er især nyttig, hvis man har en forlænget deadline pga valg eller andre store begivenheder eller hvis der er klausuleret indhold, der først må udkomme på et bestemt tidspunkt.

Du laver ændringen ved at vælge Publication Overview, vælger udgave og trykker "Edit". Så ser du nedenstående skærm, hvor du kan ændre tidspunktet eller frigive med det samme. Husk at trykke "Apply" når du laver ændringer!

Bemærk, at dette først er muligt, når der er et katalog tilstede, altså når avisen er blevet processeret. Det er altså ikke noget, man kan indstille flere dage i forvejen, men typisk først om aftenen, når der er en avis på hold.

Tag endelig kontakt til Customer Care hvis der er nogen spørgsmål!