Android 9.0 er nu tilgængelig

2019-07-18 09:40:01 UTC

Google har for nyligt udgivet Android 9.0 Pie. De første devices, der fik opgraderingen, var Google Pixel, Google Pixel XL, Google Pixel 2 og Google Pixel 2 XL.

Det nye OS vil efterhånden blive tilgængelig for slutbrugere i løbet af de kommende måneder. Vores udviklere og vores QA-team har arbejdet med betaversionerne af operativsystemet gennem nogle måneder, og vi har ikke fundet problemer, der skulle påvirke vores apps.

Vi vil fortsat undersøge Android 9.0 Pie og de mange nye og spændende muligheder fremover. Hvis du har spørgsmål eller oplever udfordringer med jeres apps, er du meget velkommen til at skrive til os på support@visiolink.com