Guide til ændring af udgivelsestidspunkt på specifikke datoer

2019-11-01 09:26:09 UTC

Det er muligt at ændre frigivelsestidspunktet for udvalgte udgaver, hvis I har featuren Hold & Release. Dette er oplagt, hvis deadline er forlænget pga valg eller sportsbegivenheder eller hvis der er klausuleret indhold.
Du kan se muligheden ude i højre side i "Processing"-fanebladet:

Først klikker du på "Select Date" og vælger den dato, som der skal ændres udgivelsestidspunkt på og trykker "OK". Det er vigtigt at vælge datoen, for ellers kommer muligheden kun frem for dagens udgave. Det ser sådan ud:

Derefter trykker du på "Modify Release Time" og får dette vindue:modify_release_time_specificissue.png

I "Issues" vælger du den avis, som du ønsker at ændre udgivelsestidspunkt for. Hvis du har valgt jeres main account, vil du muligvis se flere muligheder, så vær opmærksom på at vælge den rette.
I eksemplet ovenfor ønsker vi at ændre udgivelsestidspunktet for avisen for 1. november, og da denne artikel blev skrevet 29. oktober, kommer dags dato op som mulighed. Typisk vil man kun ændre tidspunktet, ikke datoen, så husk at tjekke at alt er som ønsket. Bemærk, at hvis I har featuren Early Release, vil frigivelsdatoen for udgaven for d. 1. november være d. 31. oktober.

Når du har valgt udgaven og rettet udgivelsestidspunktet, ser det ud som på nedenstående billede og du skal blot trykke "Confirm".

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på support@visiolink.com!